Online communicatie

Goede teksten voor je website of webshop nodig?

Je wilt een website met rake teksten die bezoekers enthousiast maken. Die verrassen en/of tot kopen aanzetten. Maar ook een website of webshop die gemakkelijk te vinden is.

En staat een hogere conversie ook op je wensenlijstje? Goede, duidelijke teksten kunnen de omzet van je webshop vergroten.

SEO: wel of niet

Voor sommige tekstschrijvers is SEO (zoekmachine optimalisatie) het toverwoord: zoekmachines zetten je website hoger in de resultatenlijst.

Maar wat als de teksten niet lekker lezen of onduidelijk zijn? Mensen komen wel op je website of webshop terecht, maar haken af. Potentiële klanten haken af!

Ik schrijf geen teksten voor zoekmachines – ik schrijf voor lezers. Ik maak content die bezoekers van je website verleiden om te doen wat jij wilt dat ze doen. En ja, dat zijn SEO-teksten zodat ook Google je website graag ziet.

Content plaatsen of bewerken

Vind je het handig als ik de teksten niet alleen voor je schrijf, maar ze ook op je website plaats? Of bestaande teksten aanpas?

Ik heb ervaring met onder meer de contentmanagementsystemen WordPress en TYPO3. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp van een freelance tekstschrijver

Hulp nodig bij het schrijven van teksten, bedankpagina’s of formulieren voor je website? Of bij het maken van een digitale nieuwsbrief? Neem dan snel  contact op. Dan bespreken we je wensen.